Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μητέρα κυοφόρησε ...«λάθος παιδί» από εξωσωματική !

εξωσωματική γονιμοποίησηΚι όμως συνέβη και αυτό: κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης εμφύτευσε σε μητέρα λάθος έμβρυο !! Οι γονείς προσπαθούσαν χρόνια να αποκτήσουν παιδί χωρίς όμως επιτυχία, και για αυτό τον λόγο κατέφυγαν στη λύση της εξωσωματικής. Πράγματι η θεραπεία βοήθησε την μητέρα να μείνει τελικά έγκυος. Φανταστείτε όμως την έκπληξη των γονιών όταν στο μαιευτήριο είδαν ότι το παιδί τους ήταν μαύρο, ενώ αυτοί και οι δύο λευκοί.
 Ποια ήταν η συνέχεια; ; Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ethnosnews.gr:
Για να πιστοποιήσουν ότι το παιδί δεν ήταν δικό τους υποβλήθηκαν σε ένα τεστ DNA Πατρότητας το οποίο επιβεβαίωσε το προφανές. Το παιδί που είχε γεννηθεί δεν ήταν δικό τους και προερχόταν από ωάριο και σπερματοζωάριο ενός άλλου ζευγαριού. Παρόλα αυτά, οι νέοι γονείς έχοντας προσπαθήσει πολύ για την απόκτησή του, αποφάσισαν να κρατήσουν και να μεγαλώσουν το παιδί που περίμεναν τόσα χρόνια…
Παρά το αρχικό σοκ που υπέστησαν οι δύο γονείς, τους αξίζουν συγχαρητήρια που αποφάσισαν να μεγαλώσουν το μωράκι τους, ακόμη και αν έμαθαν με τόσο σκληρό τρόπο ότι δεν είναι αυτοί οι βιολογικοί του γονείς. Είναι βέβαιο ότι θα το αγαπήσουν ακριβώς το ίδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου