Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Εύκολο παγωτό σοκολάτα

Εύκολο παγωτό σοκολάταΣυστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής

Διαλύουμε το κακάο σε 3 κ.τ.σ. νερό. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το φρέσκο γάλα με το συμπυκνωμένο και ύστερα προσθέτουμε το κακάο και την βανίλια. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στην παγωτομηχανή ή σε μια φόρμα παγωτού και στην κατάψυξη.
Διάρκεια: 10 λεπτά & 4-5 ώρες ψύξη
  • 5 κ.τ.σ. σκόνη κακάο
  • 1 βανίλια σκόνη
  • 1 κουτί συμπυκνωμένο γάλα
  • 250 ml γάλα πλήρες
  •  http://www.lovecooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου