Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Το πρώτο κούρεμα!

Το πρώτο κούρεμα!
2 χρόνια περιμέναμε να μακρύνει το μαλλί της Αθηνάς! Άλλωστε και εγώ για να βγάλω μαλλί, ίδρωσε η μαμά μου! Με το που μάκρυνε, λοιπόν και αρχίσαμε τα κοτσίδια, σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία ιδέα να “καθαρίσουμε” λίγο τις άκρες, να πάρει ένα σχήμα η… κουπ και να συνεχίσει ακάθεκτη να μακραίνει.
Και κάπως έτσι επισκεφτήκαμε το Dancing Scissors παρέα με τον Άγγελο (που ήρθε και αυτός για το πρώτο του κουρεματάκι) και τον Γιάννη-Φίλιππο!
Το Dancing Scissors είναι ένα κομμωτήριο ΜΟΝΟ για παιδάκια! Με το που μπαίνεις μέσα γεμίζουν τα μάτια σου χρώμα! Είναι υπέροχα σχεδιασμένο και διακοσμημένο σε κάθε του μεριά!
Για τα μικρούλια υπάρχουν και οι ειδικές θέσεις-οχήματα (αυτοκινητάκια, τρενάκι και αεροπλάνο) για να γίνεται το κούρεμα διασκεδαστικό, ενώ μπροστά από κάθε θέση υπάρχει μία οθόνη για να βλέπει το παιδάκι το αγαπημένο του κινούμενο σχέδιο και να ξεχνιέται (εμείς διαλέξαμε παμψηφεί Μίσκα Μούσκα Μίκυ Μάους!)
Στο πίσω μέρος του καταστήματος υπάρχει ο χώρος για τα μεγαλύτερα παιδάκια, όπου μπορούν να παίξουν, να χοροπηδήσουν, να ζωγραφίσουν, να παίξουν video-games… Α! Και για τα κοριτσάκια που θέλουν βαμμένα νυχάκια, υπάρχει και η σούπερ καρέκλα για μανικιούρ-πεντικιούρ με βερνίκια που είναι μη τοξικά και ειδικά για παιδάκια (ξέρετε πως προσωπικά δεν το έχω με το παιδικό βαμμένο νυχάκι, οπότε τουλάχιστον να είναι ασφαλές το βερνίκι!)
Στο Dancing Scissors θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από φοβερά αξεσουάρ για τα μαλλάκια, οργανικά προιόντα μαλλιών -και όχι μόνο!- καθώς και τη φοβερή βούρτσα Tangle Teezer που ξεμπλέκει και τα πιο δύσκολα μαλλιά!
Φυσικά, υπάρχει ακόμα και αλλαξιέρα για τους λιλιπούτειους πελάτες!
Η δουλειά των παιδιών είναι φοβερή: τα μικρά μας απόλαυσαν το κουρεματάκι τους χωρίς γκρίνια και στο τέλος έφυγαν με νέο λουκ!
Το καλύτερο δεν σας είπα! Όποιο παιδάκι κάνει το πρώτο του κούρεμα στο Dancing Scissors παίρνει και ένα αναμνηστικό δίπλωμα πρώτου κουρέματος, χιχι!

Eυχαριστούμε πολύ την κυρία Πόπη Γονέου για τη φιλοξενία και το προσωπικό για την υπέροχη δουλειά και τα χαμόγελά τους!
Το Dancing Scissors βρίσκεται στην Τατοΐου 102 στη Νέα Ερυθραία
(τηλέφωνο 2108001779)
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στη Facebook σελίδα Dancing Scissors
και στο www.dancingscissors.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου