Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής
- Αναμιγνύουμε καλά τα αυγά, το τυρί, τη φρυγανιά, το μοσχοκάρυδο και την πάπρικα.
- Αφού έχει σχηματιστεί μια σφιχτή ζύμη πλάθουμε 30 μπαλάκια.
- Ξεκινάμε να ψήνουμε τις κροκέτες στο τηγάνι, 5-6 τη φορά.
- Διατηρούνται ζεστές στο φούρνο.
- 2 αυγά
- 400 γρ. τριμμένο τυρί
- πάπρικα
- μοσχοκάρυδο
- 2 κ.τ.σ. φρυγανιά
- λάδι για το τηγάνισμα
- http://www.lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου