Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Κροκέτες τυριού

Κροκέτες τυριούΣυστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής

  1. Αναμιγνύουμε καλά τα αυγά, το τυρί, τη φρυγανιά, το μοσχοκάρυδο και την πάπρικα.
  2. Αφού έχει σχηματιστεί μια σφιχτή ζύμη πλάθουμε 30 μπαλάκια.
  3. Ξεκινάμε να ψήνουμε τις κροκέτες στο τηγάνι, 5-6 τη φορά.
  4. Διατηρούνται ζεστές στο φούρνο.
  • 2 αυγά
  • 400 γρ. τριμμένο τυρί
  • πάπρικα
  • μοσχοκάρυδο
  • 2 κ.τ.σ. φρυγανιά
  • λάδι για το τηγάνισμα
  •  http://www.lovecooking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου