Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής
Διαλύουμε το κακάο σε 3 κ.τ.σ. νερό. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε
το φρέσκο γάλα με το συμπυκνωμένο και ύστερα προσθέτουμε το κακάο και
την βανίλια. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στην παγωτομηχανή ή σε
μια φόρμα παγωτού και στην κατάψυξη.
Διάρκεια: 10 λεπτά & 4-5 ώρες ψύξη
Διάρκεια: 10 λεπτά & 4-5 ώρες ψύξη
- 5 κ.τ.σ. σκόνη κακάο
- 1 βανίλια σκόνη
- 1 κουτί συμπυκνωμένο γάλα
- 250 ml γάλα πλήρες
- http://www.lovecooking.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου