Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής
- Απλώστε τη σφολιάτα σε ένα λαδωμένο ταψί.
- Αλείψτε στο μισό της σφολιάτας την κέτσαπ.
- Ρίξτε από πάνω το ζαμπόν στη συνέχεια το τριμμένο τυρί και τέλος, τις τομάτες.
- Κλείστε με το υπόλοιπο μισό της σφολιάτας και με τη βοήθεια ενός πιρουνιού πιέστε και τις δύο άκρες.
- Αλείψτε το πάνω μέρος με το αυγό και πασπαλίστε με σουσάμι.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 20-25΄
- ½ πακέτο σφολιάτας
- 200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 300 γρ. τριμμένο τυρί γκούντα
- 8-10 φέτες φρέσκιας τομάτας
- 1/2 φλ. κέτσαπ
- 1 κουτ. σούπας σουσάι
- 1 αυγό χτυπημένο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου