Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ

ΖαμπονοτυρόπιταΣυστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής


  1. Απλώστε τη σφολιάτα σε ένα λαδωμένο ταψί.
  2. Αλείψτε στο μισό της σφολιάτας την κέτσαπ.
  3. Ρίξτε από πάνω το ζαμπόν στη συνέχεια το τριμμένο τυρί και τέλος, τις τομάτες.
  4. Κλείστε με το υπόλοιπο μισό της σφολιάτας και με τη βοήθεια ενός πιρουνιού πιέστε και τις δύο άκρες.
  5. Αλείψτε το πάνω μέρος με το αυγό και πασπαλίστε με σουσάμι.
  6. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 20-25΄

  • ½ πακέτο σφολιάτας
  • 200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 300 γρ. τριμμένο τυρί γκούντα
  • 8-10 φέτες φρέσκιας τομάτας
  • 1/2 φλ. κέτσαπ
  • 1 κουτ. σούπας σουσάι
  • 1 αυγό χτυπημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου